خاصيت شير گوسفند

دانستني درباره گوسفند

خاصيت شير گوسفند

۱۲ بازديد

نسان ها در تماسي كه از نزديك با طبيعت داشته اند رشد و تكامل يافتند و شير اولين منبع غذايي پس از تولد بود. شير مادر همواره تنها منبع غذايي براي كودكان بوده است و از آن به بعد شير تبديل به يك ماده غذايي ضروري در زندگي انسان شده است.شير ترشح غدد پستانداران است كه يك امولسيون پيچده از روغن در آب حاوي پروتئين، لاكتوز،مواد معدني،آنزيم ها،سلول ها،هورمون ها،ايمونوگلوبين ها و ويتامين ها است.شير همچنين پروتئين هاي جزئي مانند آلومين سرم،لكتوفرين،انتقال دهنده ها،كلسيم،پرولاكتين را نيز شامل ميشود.بخش پروتئين  تاثيرعمده اي بر ارزش غذايي شير دارد. مقدار لاكتوز در شير گوسفند تقريبا دو برابر شير گاو است.

شير گوسفند يك منبع غني از مواد معدني است . سطوح كلسيم، فسفر، منيزيم، روي، منگنز و مس درگوسفند نسبت به شير گاو بالاتر مي باشد. همچنين در ويتامين ها نيز شير گوسفند غني تر مي باشد وشامل ويتامين هاي  C، E،A است.شير گوسفند داراي عطر و طعم شيرين تري مي باشد و هضم آن نيز راحت است.

درصد بالايي از افزايش خاصيت شير مربوط به تغذيه گوسفندان مي باشد كه دامداران مجموعه بازار گوسفند به اين موضوع توجه ويژه اي دارند و از علوفه تازه در پرورش گوسفند استفاده مي كنند.با خريد گوسفند زنده از مجموعه ما ميتوانيد اطمينان پيدا كنيد كه تغذيه گوسفند شما ارگانيك بوده است.

غذاهاي مقوي عملكرد بدن را افزايش داده و مقاومت فرد در برابر بيماري ها را بيشتر مي كند از اين رو مي توان براي جلوگيري از انواع بيماري ها و افزايش توانايي بدن از شير مخصوصا شير گوسفندي استفاده كرد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.